naamloos

Klantenservice

GARANTIE EN SERVICE

Retourtermijn

Wanneer u uw aankoop via JJS Modelbouw wilt retourneren, heeft u daar tot 14 dagen na ontvangst de mogelijkheid tot. Deze termijn gaat in 1 dag na het bezorgen van uw bestelling.

Indien gewenst ontvangt u uw geld terug. Het bedrag zal binnen 7 dagen, na ontvangst van de goederen op uw rekening worden teruggestort.

Het artikel dient zo mogelijk in de originele en ongeopende verpakking te zitten. Redelijkerwijs is het artikel geschikt om opnieuw te verkopen.

Garantietermijn

Op alle artikelen is wettelijke garantie van toepassing. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Indien u aanspraak wilt maken op de wettelijke garantie, dient u het defect binnen 2 maanden na constatering te melden. Hierna heeft de u de mogelijkheid het artikel te laten herstellen (indien mogelijk), is reparatie niet mogelijk dan mag u een vervangend artikel uit zoeken, of kiezen voor teruggave van het betaalde bedrag.
Deze garantie vervalt wanneer:

  • u, de koper zelf heeft getracht een gebrek te herstellen,
  • u, de koper de gebruiksaanwijzing en/of gebruiksinstructies niet (goed) heeft opgevolgd,
  • u, de koper het artikel niet gebruikt heeft waarvoor dit bestemd is.

In geval van een niet-goed-geld-terug garantie, defect of fabricagefout aan een door JJS Modelbouw geleverd artikel, kunt u dit melden bij ons. JJS Modelbouw zal u vervolgens binnen 2 werkdagen informeren over de te volgen procedure.

Defecte artikelen

In geval van een defect aan een artikel verzoeken wij u contact op te nemen met de klantenservice van JJS Modelbouw. Wij verzoeken u in dit geval ons een e-mail te sturen. Op onze artikelen zijn de wettelijk geldende garanties van toepassing. Het kan zijn dat de leverancier de garantieservice van JJS Modelbouw overneemt. Wij stellen in deze gevallen u hiervan op de hoogte en zullen voor u het aanspreekpunt blijven.

Niet correcte leveringen

Indien een levering niet correct heeft plaatsgevonden en u niet het juiste artikel heeft ontvangen, dan wordt deze kosteloos omgeruild voor het door u bestelde product. Wij vragen u de onjuist geleverde artikelen in de originele en ongeopende verpakking te laten zitten. Wij verzoeken u in dit geval ons een e-mail te suren. Eventuele kosten voor het aan ons retoursturen worden aan u vergoed.

Klachtenprocedure

Mocht u een klacht hebben omtrent een ervaring met onze webshop en komt u er niet uit met de betreffende bestelling of product dan kunt u uw klacht schriftelijk zenden t.a.v.:

JJS Modelbouw
t.a.v. Internet Bestellingen
Merelstraat 300
252VJ , Leiderdorp

Binnen 2 dagen na ontvangst van de e-mail of brief van uw klacht zullen wij dan schriftelijk of per telefoon inhoudelijk naar u reageren.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN