naamloos

Over ons

JJS Modelbouw te Leiderdorp is een jong bedrijf, opgericht in 2014. Wij verkopen schaalmodellen van auto's en motoren en daarnaast ook aanverwante artikelen, die de enthousiaste autoliefhebber en/of verzamelaar hopelijk kunnen bekoren. Ons aanbod is nog kleinschalig, maar wij zullen met de tijd proberen ons aanbod telkens weer te vergroten en aantrekkelijker te maken.

Wij voeren op dit moment de modellen van de merken: Art Model, Atlas , AutoArt, Bang, Bburago, Cararama, Ertl / Auto World, Hot Wheels, Ixo Models, Kess, Luxury Diecast, Maisto, Minichamps, Motorcity, Norev, Oxford, Premium ClassiXXs, Premium X, Schuco, Spark, True Scale Miniatures, Vitesse, Welly en Yat Ming / Lucky Diecast, Revell, Italeri , Trumpeter en Heller.
Naast de schaalmodelen bieden wij ook allerlei aanverwante artikelen aan, zoals bouwstenen, plastic modelbouw, etc. We zijn altijd op zoek naar nieuwe producten naast de modellen en staan natuurlijk open voor suggesties, ideeën of eventuele aanbiedingen.
Heeft u onze producten bekeken en helaas niet gevonden wat u zocht? Wij gaan graag voor u op zoek. U kunt gebruik maken van ons contactformulier, om een verzoek in te dienen. Wij zullen u dan informeren, wanneer we iets voor u hebben gevonden.

Naast ons assortiment besteden we grote zorg aan de verpakking van uw bestelling als we deze versturen. Alle bestellingen gaan in een ruime doos en worden voorzien van veel beschermend materiaal. Hierdoor is de kans op beschadiging tijdens transport tot een minimum beperkt.

Nieuwsbrief
Inschrijven op de nieuwsbrief gebeurt op vrijwillige basis, uitschrijven is mogelijk door aanpassing van uw gegevens. Deze kunt u altijd inzien en wijzigen door in te loggen op onze website.

Veel winkelplezier bij JJS Modelbouw.nl

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN